Online marketing

Vi skaber øjeblikkelig effekt med online marketing via de kanaler, som passer bedst til din virksomheds behov. Online marketing kan være mange ting og afhænger af hvilket behov din virksomhed har. Online marketing handler ikke blot om søgemaskineoptimering, men det er klart at rangering på Google er et af de største fokuspunkter når vi snakker online marketing.

Vi tilbyder en række forskellige koncepter indenfor online marketing, men er ikke ude på at putte dig ned i en salgskasse og bare læne os tilbage. Vores koncept er at arbejde helt transparent og skræddersy en løsning som passer til virksomhedens behov – i samarbejde med dig. Dette gælder uanset om Jeres virksomhed har brug for søgemaskineoptimering, annoncering på Google eller Facebook, indholdsgenerering, opsætning af nyhedsbrev eller andre former for online marketing.

Vi klarer alt de opgaver indenfor markedsføring, som du ikke selv har tid til i hverdagen. Bliv klogere på hvordan vi kan løse din virksomheds faste behov for marketing lige her

Bare læn dig tilbage

Skal Jeres virksomhed være førende på de sociale medier eller ønsker I blot at møde eksisterende og mulige nye kunder i øjenhøjde.

Vi letter byrden og tager ansvar for dine sociale medier, hvilket gør det nemt og gennemskueligt for dig.

Se vores pakker her
box

SEO

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som på dansk betyder
søgemaskineoptimering. SEO er den betegnelse for de tiltag man som indehaver af en hjemmeside kan foretage sig, for at få f.eks. Google til at synes bedre om siden, og dermed sikre en bedre placering i søgeresultaterne, hvis Googles brugere søger efter de ord og vendinger, som man gerne vil findes på.

Grafi ikon

Der findes ikke trylleformularer eller quickfixes til SEO. Der er hundredvis af parametre, der gør sig gældende for, at man kan blive “belønnet” af søgemaskinen og opnå en højere placering. Vi snakker åbent om, hvad vi gør for at nå de ønskede mål for din virksomhed.

Driver din virksomhed en webshop, enten som hovedformål, eller som en bibeskæftigelse ved siden af den fysiske virksomhed, så er SEO en af de vigtigste redskaber for dig. Georgi.dk udarbejder en keywords-analyse for hvordan vi skaber topplaceringer på Google, for nogle af dine nøgleord. Topplaceringer er lig med bedre synlighed og øget trafik på webshoppen giver øget salg. Vi skaber en langsigtet plan og har fokus på konvertering.

Vores løsninger er baseret på tillid og vi har ingen binding eller uigennemsigtige løsninger.

lup ikon

Annoncering

Annoncering på f.eks. Google med Google Adwords. Modsat søgemaskineoptimering som er en langsigtet plan, så virker annoncering med det samme. Vi laver en søgeordsanalyse og skaber målrettede annoncekampagner som vises til målgruppen når der søges på Google – dette betyder at de klik (brugere) der kommer ind via annoncen, er relevante brugere og der er derfor større sandsynlighed for konvertering.

SoMe marketing

SoMe marketing er markedsføring på de sociale medier. Her kan du hurtigt og effektivt ramme en meget specifik målgruppe. Med SoMe marketing kan vi tilpasse et meget unikt budskab og ramme de helt rigtige personer med det, med f.eks. geografisk annoncering.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Facebook markedsføring
  • Facebook remarketing
  • Målrettet marketing
  • Geografisk annoncering
  • Tilpasset budskab
  • Udvikling af annoncer og stories
  • Instagram annoncering
  • LinkedIn markedsføring
  • YouTube marketing
  • Snapchat marketing

SoMe content

Indhold på de sociale medier. Har du svært ved at finde tiden, eller generelt bare svært ved at finde på nye opslag til dine sociale medier. Læn dig tilbage – vi klarer det.

Læs om vores forskellige løsninger her

Vi letter byrden og tager ansvar for dine sociale medier, hvilket gør det nemt og gennemskueligt for dig.

Vi sætter os ind i emnet og opfinder salgskampagner, sæsonbetonet indhold eller lignende, som skal udgøre opslag på de sociale medier. Vi skaber interaktion med kunderne og kommer ned i øjenhøjde for på den måde at øge troværdigheden overfor kunderne.

Mail ikon

Nyhedsbreve

Nyhedsbrevet er virksomhedens egen markedsføringskanal. Vi sørger for, at du husker løbende at kommunikere med virksomhedens eksisterende og potentielle kunder. Regelmæssige udsendelser af nyhedsbreve støtter salgsarbejdet og sørger for at Jeres virksomhed er i ”top of mind” hos kunderne og at det er Jer der bliver valgt når købsbehovet opstår.

Kontaktprisen til kunderne er meget lav og – i dialog med dig – sørger vi for nyt og spændende indhold som ser ensartet ud i alle mailklienter. Vi opbygger en designskabelon som er individuel tilpasset til din virksomheds grafiske profil.

Sikkerhed og hastighed

Vi sørger naturligvis også for at hastigheden er optimeret på din hjemmeside så du ikke bliver straffet på Google. Google kigger også på sikkerheden og staffer hjemmesider uden et gyldigt SSL-certifikat.
Vi fikser det hele og sætter SSL-certifikatet op så din hjememside kan beholde sin placering på Google.

Læs mere om ssl og sikkerhed her

Georgi.dk er stolte af bl.a. at have hjulpet: