Hos Georgi.dk gør vi online marketing nemt for dig

Få din egen tid tilbage og brug den hvor det virkelig gælder, nemlig dine kunder

– og lad os styre din online markedsføring!

Online marketing

Hos Georgi.dk hjælper vi med online marketing indenfor en bred palette.

Vi hjælper dig med at lægge en fornuftig online marketing strategi, hvor dine behov og ønsker er i centrum. Vores arbejdsgang er en transparent, og vi har ingen skjulte og dyre mellemregninger.

Se overfor, hvad vi kan hjælpe dig med indenfor digital markedsføring.

Kontakts os nu på 30 33 44 47

– og få en uforpligtende snak om din fremtidig online marketing muligheder.

 • Online marketing

 • SEO

 • Annoncering

 • SoMe marketing

 • SoMe content

 • Nyhedsbreve

 • Sikkerhed og hastighed

Online marketing

Vi skaber øjeblikkelig effekt med online marketing via de kanaler, som passer bedst til din virksomheds behov. Online marketing kan være mange ting og afhænger af hvilket behov din virksomhed har. Online marketing handler ikke blot om søgemaskineoptimering, men det er klart at rangering på Google er et af de største fokuspunkter når vi snakker online marketing.

Vi tilbyder en række forskellige koncepter indenfor online marketing, men er ikke ude på at putte dig ned i en salgskasse og bare læne os tilbage. Vores koncept er at arbejde helt transparent og skræddersy en løsning som passer til virksomhedens behov – i samarbejde med dig. Dette gælder uanset om Jeres virksomhed har brug for søgemaskineoptimering, annoncering på Google eller Facebook, indholdsgenerering, opsætning af nyhedsbrev eller andre former for online marketing.

Vi klarer alt de opgaver indenfor markedsføring, som du ikke selv har tid til i hverdagen. Bliv klogere på hvordan vi kan løse din virksomheds faste behov for marketing lige her

Læn dig tilbage

– og lad os ordne din online marketing

Indhold til sociale medier

 • Knivskarpe opslag på Facebook
 • Salgskampagner
 • Håndtering af Linkedin og Instagram kontoer

Markedsføring på sociale medier

 • Facebook annoncering
 • Målgruppebasseret markedsføring
 • Ingen spildte marketingskroner

SEO

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som på dansk betyder
søgemaskineoptimering. SEO er den betegnelse for de tiltag man som indehaver af en hjemmeside kan foretage sig, for at få f.eks. Google til at synes bedre om siden, og dermed sikre en bedre placering i søgeresultaterne, hvis Googles brugere søger efter de ord og vendinger, som man gerne vil findes på.

Grafi ikon

Lad os optimere din SEO

Der findes ikke trylleformularer eller quickfixes til SEO. Der er hundredvis af parametre, der gør sig gældende for, at man kan blive “belønnet” af søgemaskinen og opnå en højere placering. Vi snakker åbent om, hvad vi gør for at nå de ønskede mål for din virksomhed.

Driver din virksomhed en webshop, enten som hovedformål, eller som en bibeskæftigelse ved siden af den fysiske virksomhed, så er SEO en af de vigtigste redskaber for dig. Georgi.dk udarbejder en keywords-analyse for hvordan vi skaber topplaceringer på Google, for nogle af dine nøgleord. Topplaceringer er lig med bedre synlighed og øget trafik på webshoppen giver øget salg. Vi skaber en langsigtet plan og har fokus på konvertering.

Vores løsninger er baseret på tillid og vi har ingen binding eller uigennemsigtige løsninger.

lup ikon

Annoncering

Annoncering på f.eks. Google med Google Adwords. Modsat søgemaskineoptimering som er en langsigtet plan, så virker annoncering med det samme. Vi laver en søgeordsanalyse og skaber målrettede annoncekampagner som vises til målgruppen når der søges på Google – dette betyder at de klik (brugere) der kommer ind via annoncen, er relevante brugere og der er derfor større sandsynlighed for konvertering. Annoncering er et vigtig parameter, når man snakker om online marketing. Det er derfor vigtigt, at man indtænker annoncering ind i sin online marketing strategi.

Hvad får jeg med online marketing?

Nyhedsbreve

Vi booster dit salg igennem spændendenyhedsbreve

Søgeoptimering

Vi sikrer dig en bedre placering på Google

Digital annoncering

Vi målretter annonceringen til dine kunder

SoMe marketing

SoMe marketing er online markedsføring på de sociale medier. Her kan du hurtigt og effektivt ramme en meget specifik målgruppe. Med SoMe marketing og online marketing kan vi tilpasse et meget unikt budskab og ramme de helt rigtige personer med det, med f.eks. geografisk annoncering.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Facebook markedsføring
 • Facebook remarketing
 • Målrettet marketing
 • Geografisk annoncering
 • Tilpasset budskab
 • Udvikling af annoncer og stories
 • Instagram annoncering
 • LinkedIn markedsføring
 • YouTube marketing
 • Snapchat marketing

Online marketing rådgivning

Skal Jeres virksomhed være førende på de sociale medier eller ønsker I blot at møde eksisterende og mulige nye kunder i øjenhøjde.

Vi letter byrden og tager ansvar for dine sociale medier, hvilket gør det nemt og gennemskueligt for dig.

box

SoMe content

Indhold på de sociale medier. Har du svært ved at finde tiden, eller generelt bare svært ved at finde på nye opslag til dine sociale medier. Læn dig tilbage – vi klarer det.

Læs om vores forskellige løsninger her

Vi letter byrden og tager ansvar for dine sociale medier, hvilket gør det nemt og gennemskueligt for dig.

Dit digitale marketing bureau

Vi sætter os ind i emnet og lægger en online marketing strategi. Vi opfinder salgskampagner, sæsonbetonet indhold eller lignende, som skal udgøre opslag på de sociale medier. Vi skaber interaktion med kunderne og kommer ned i øjenhøjde for på den måde at øge troværdigheden overfor kunderne.

Mail ikon

Nyhedsbreve

Nyhedsbrevet er virksomhedens egen markedsføringskanal. Vi sørger for, at du husker løbende at kommunikere med virksomhedens eksisterende og potentielle kunder. Regelmæssige udsendelser af nyhedsbreve støtter salgsarbejdet og sørger for at Jeres virksomhed er i ”top of mind” hos kunderne og at det er Jer der bliver valgt når købsbehovet opstår.

Kontaktprisen til kunderne er meget lav og – i dialog med dig – sørger vi for nyt og spændende indhold som ser ensartet ud i alle mailklienter. Vi opbygger en designskabelon som er individuel tilpasset til din virksomheds grafiske profil.

Sikkerhed og hastighed

Vi sørger naturligvis også for at hastigheden er optimeret på din hjemmeside så du ikke bliver straffet på Google. Google kigger også på sikkerheden og staffer hjemmesider uden et gyldigt SSL-certifikat.
Vi fikser det hele og sætter SSL-certifikatet op så din hjememside kan beholde sin placering på Google.

Læs mere om ssl og sikkerhed her

Georgi.dk er stolte af bl.a. at have hjulpet: