Hvad kan georgi.dk?

Georgi.dk er et digitalt bureau, der har et stort netværk af faste samarbejdspartnere. Vi sørger for størstedelen af din virksomheds behov indenfor markedsføring. Georgi.dk er drevet af et hold engagerede og kompetente medarbejdere med mange års erfaring, med Thomas Georgi i spidsen. Vi laver blandt andet hjemmesider, webshops, online marketing, mobile apps og alt indenfor det grafiske område.

Hvis du har brug for stor erfaring og kompetencer indenfor IT-rådgivning, webshops og google optimering (SEO), så er du også kommet til det rette sted.

Ring på 30 33 44 47. Her kan du få svar på dine spørgsmål. Hvis georgi.dk ikke kan tage din opgave, så henviser vi gerne til andre kompetente kolleger i branchen.

Hvem er vi?

Georgi.dk er stiftet i 2008 af Thomas Georgi, som selv har masser af erfaring fra branchen fra tidligere jobs. Thomas’ egne kompetencer spænder bredt indenfor det digitale fag og omfatter mange års erfaring med udvikling af websystemer og hjemmesider, analyse og udvikling af online marketing samt traditionelt grafisk arbejde. Den store erfaring er blandt andet opbygget i titlen som arbejdende projektchef med hovedansvar for kunder som Grundfos og DBU (Dansk Boldspils Union) og i længerevarende perioder løst projektbaserede opgaver for blandt andre TDC, Carlsberg, Citroën, LEGO og UEFA (det europæiske fodboldforbund).

Thomas Georgis kompetencer dækker virkelig bredt, men selvfølgelig kan man ikke være superekspert i alt selv og virksomheden har derfor ansat en række kompetente og engagerede medarbejdere, som hver især er eksperter på de forskellige kompetenceområder. På den måde står vi sammen og løser veldefinerede opgaver som et team.

Vil du gerne blive klogere på online marketing, så kan du også besøge siden ThomasGeorgi.dk hvor Thomas Georgi skriver om forskellige emner, der relaterer sig til online marketing. Her finder du inspiration, tricks og tips, som du med fordel kan benytte i din virksomhed. ThomasGeorgi.dk er en blog for alle der ønsker at tilegne sig kompetencer indenfor online marketing og læse om Thomas’ erfaringer med de nyeste trends.

Hvad får du hos Georgi.dk?

Isoleret set kan vi ikke pille et enkelt punkt ud og påstå at andre ikke vil kunne levere noget tilsvarende. Men sammenhængen af ekspertise indenfor mange og forskelligartede områder giver en samlet pakke, der ikke hænger på træerne. Og ligesom andre brancher, så handler det om ”valuta for pengene” og hvilken service du får.

Hos Georgi.dk er service, klar kommunikation om tingene og fleksibilitet nøgleordene. Og det er den positive feedback fra vores kunder, så den holder vi fast i. Mange af kunderne bruger Georgi.dk på fast basis og betaler for det faktiske tidsforbrug. Det betyder at samarbejdet er baseret på tillid, og at der ikke er spildtid på tilbudsgivning eller en masse tidsforbrug på at vurdere opgavernes omfang.

Vi vil med glæde give dig kontaktoplysninger på referencer. Ring på 30 33 44 47 for en uforpligtende samtale.

Georgi.dk er stolte af bl.a. at have hjulpet: