Hvad kan georgi.dk?

Georgi.dk er et web- og reklamebureau, der har et stort netværk af faste samarbejdspartnere. Vi sørger for størstedelen af din virksomheds behov indenfor markedsføring. Georgi.dk er drevet af Thomas Georgi og laver blandt andet hjemmesider, annoncer, brochurer, visitkort, dvd-præsentationer, plakater, bannere, skærmløsninger, illustrationer, logodesign og alt indenfor det grafiske område.

Hvis du har brug for stor erfaring og kompetencer indenfor IT-rådgivning, webshops og google optimering (SEO), så er du også kommet til det rette sted.

Ring på 30 33 44 47. Her kan du få svar på dine spørgsmål. Hvis georgi.dk ikke kan tage din opgave, så henviser vi gerne til andre kompetente kolleger i branchen.

Hvem er Thomas Georgi?

Mine egne kompetencer spænder fra traditionelt grafisk arbejde med brochurer og til avancerede hjemmesider og websystemer over i videoredigering, webstreaming, og DVD-præsentationer og -film. Jeg har arbejdet i branchen i over 16 år, og undervejs har jeg som arbejdende projektchef haft hovedansvar for kunder som Grundfos og DBU (Dansk Boldspils Union) og i længerevarende perioder løst projektbaserede opgaver for blandt andre TDC, Carlsberg, Citroën, LEGO og UEFA (det europæiske fodboldforbund).

I 2008 etablerede jeg for alvor Georgi.dk, og det har jeg ikke fortrudt. Mine kompetencer dækker virkelig bredt, men selvfølgelig kan jeg ikke være superekspert i alt. Derfor har jeg opbygget et stort netværk af faste freelancere og selvstændige samarbejdspartnere, hvor vi sammen løser veldefinerede opgaver. Er der for eksempel tale om 3D-visualiseringer, hardcore programmering eller måske noget web udvikling i Flash trækker jeg på en bred vifte af virkelige niche eksperter, som jeg har benyttet i flere år, og som jeg har arbejdet sammen med for nogles vedkommende i mere end 10 år.

Udover en veludviklet nysgerrighed og interesse i grafik, så var mit udgangspunkt i branchen mesterlære, og siden har jeg beskæftiget mig med processer og arbejdsopgaver på alle niveauer. Det er nok min største styrke – at jeg selv har været både udførende og leder med stort ansvar. I dag kommer den indsigt og kendskab mig til gode, når en opgave skal defineres, løses og afleveres optimalt.

Hvad får du hos Georgi.dk?

Isoleret set kan vi ikke pille et enkelt punkt ud og påstå at andre ikke vil kunne levere noget tilsvarende. Men sammenhængen af ekspertise indenfor mange og forskelligartede områder giver en samlet pakke, der ikke hænger på træerne. Og ligesom andre brancher, så handler det om ”valuta for pengene” og hvilken service du får.

Hos Georgi.dk er service, klar kommunikation om tingene og fleksibilitet nøgleordene. Og det er den positive feedback fra mine kunder, så den holder vi fast i. Mange af kunderne bruger Georgi.dk på fast basis og betaler for det faktiske tidsforbrug. Det betyder at samarbejdet er baseret på tillid, og at der ikke er spildtid på tilbudsgivning eller en masse tidsforbrug på at vurdere opgavernes omfang.

Jeg vil med glæde give dig kontaktoplysninger på referencer. Ring på 30 33 44 47 for en uforpligtende samtale.