Performer din hjemmeside godt nok i forhold til den ønskede konvertering af dine kunder?

Får du det ud af din hjemmeside som du gerne vil og virker hjemmesiden optimalt? Georgi.dk tilbyder en analyse af din eksisterende hjemmeside ned i mindste detalje. Vi analyserer din hjemmeside med henblik på at belyse en række punkter som giver anledning til forbedring. På den måde hjælper vi din hjemmeside med henblik på øget salg via hjemmesiden eller flere henvendelser gennem hjemmesiden.

Fordele ved en hjemmeside analyse

En analyse af din hjemmeside giver dig et vigtigt overblik overe hvordan situationen er lige nu på din hjemmeside. Vi udarbejder en gennemarbejdet rapport som belyser hvad der fungerer godt på din hjemmeside og hvad der med fordel kan forbedres.

Hvad undersøger vi?

    • Teknik

 

    • Indhold

 

    • SEO

 

  • Social Media Marketing

Vi ser på din hjemmeside med friske øjne og stirrer os ikke blind på de ting som du måske har gjort tidligere. Vi analyserer både det indholdsmæssige og den tekniske del af hjemmesiden og belyser de detaljer du ikke selv lægger mærke til.

Giv din hjemmeside et boost så den er 100% optimeret

Vores professionelle analyse af din hjemmeside udmunder sig i en gennemarbejdet rapport hvor du kan se hvilke punkter vi mener der bør optimeres på hjemmesiden. Rapporten er 100% din og du kan tage den med direkte videre til din udvikler. Med vores mange års erfaring i optimering af hjemmesider, hjælper vi naturligvis også gerne med at optimere de belyste punkter som giver anledning til optimering.

Lad os analysere din hjemmeside

Skal din hjemmeside have et boost med henblik på øget konvertering i form af mere salg eller flere henvendelser?

Vi analyserer hjemmesiden nu og udarbejder en gennemarbejdet rapport med de nødvendige anbefalinger til dig.

Kontakt os nu
analyse

Hvad undersøger vi?

Teknik

Med udgangspunkt i hjemmesidens hastighed, undersøger vi en række faktorer som kan være vitale ift. Googles rangering af siden.

Vi holder altid hastigheden op imod Google PageSpeed og Yahoos Yslow analyseværktøjer der fortæller hvordan en hjemmeside performer ift. hhv. Googles og Yahoos regler for højperformance på nettet.

Vi synes det er vigtigt med en proaktiv overvågning af både PageSpeed og YSlow så din side altid performer optimalt ift. hastigheden. Derudover analyserer vi muligheden for optimering af hjemmesidens evt. CMS-system samt webhotel.

 

Indhold

Vi undersøger kombinationen af tekst og billeder samt måden din hjemmeside er opbygget på. Er overskrifterne relevante ift. Google og det øvrige indhold.

Vi kigger på budskabet for den enkelte side og ser på om konverteringen er god nok. Vi kommer med anbefalinger og forslag til nye og bedre konverteringselementer hvis dette er nødvendigt.

Derudover kigger vi på om siden er tilpasset responsivt, altså om siden indhold er optimeret til mobiltelefoner, hvilket også er en vigtig faktor for f.eks. Google.

 

SEO

Er længden på dine SEO-overskrifter korrekt? Hvor mange ord er der på dine sider? Har siden nok indgående links? Vi undersøger en lang række detaljer ift. din online marketing som kan være med til at optimere din hjemmeside med henblik på søgemaskineoptimering. Vi analyserer de keywords der anvendes og kommer med anbefalinger til evt. nye keywords eller søgetermer, på baggrund af den søgeadfærd brugerne på Google har.

Har din hjemmeside tilknyttet Google Analytics? Er der tilknyttet en Google Business side? Vi undersøger om der er nogle muligheder som ikke udnyttes optimalt i dag og kommer mede anbefalinger til hvordan din hjemmeside kan optimere dette bedre. Sikkerhed og hastighed er også to vigtige faktorer som vi kigger på i forbindelse med SEO. Har din side et gyldigt SSL-certifikat? Vi kommer med de anbefalinger der kan være afgørende for din placering på Google.

 

Social Media Marketing

De sociale medier spiller en større og større rolle i vores hverdag og det er en oplagt mulighed for at nå dine kunder i øjenhøjde. Vi kigger på om din hjemmeside spiller sammen med dine sociale medier på en optimal måde og om de nødvendige ”tags” er oprettet på din hjemmeside, så dine sider er delevenlige. Indeholder din hjemmeside en Facebook Pixel? Facebook Pixel er et konverteringsværktøj der simplificerer konverteringssporing, optimering og remarketing på Facebook og de tilhørende annoncer. Vi kommer med anbefalinger ift. opsætning af Facebook Pixel.

Georgi.dk er stolte af bl.a. at have hjulpet: