Mangler du en kvart marketingmedarbejder?

…det kan vi hjælpe dig med. Vi er et mindre og dynamisk full-service bureau som arbejder med alt indenfor digital og analog marketing. Dette er en fordel for dig som ikke helt har kapacitet nok til at ansætte en marketingmedarbejder på fuld tid. Du kender udgifterne til en marketingmedarbejder – vi sparer dig for disse. Vi løser alle dine marketingopgaver og du undgår udgifter til udstyr, lønudgifter, sygdom, pension, osv.

Vi engagerer os i vores kunders problemstillinger og arbejder målrettet for at skabe den optimale løsning uanset om opgaven lyder på en større web-løsning, analyse af online marketing, eller blot et mindre visitkort-design. Alle kunder bliver behandlet ens og med samme professionalisme.

En af vores største styrker er, at vi altid er i øjenhøjde med vores kunder. Alle dine marketingopgaver er samlet i det samme hus og du har derfor kun en samarbejdspartner indenfor marketing. Dette skaber en god relation og forståelse for de forskellige grene i din markedsføring, hvilket munder ud i en rød tråd i alt din markedsføring – både grafisk og i forhold til budskabet.

Georgi.dk er stolte af bl.a. at have hjulpet: